kalkulacja cenowa
Nr postępowania 1.2.6/2025 | SWZ | Załącznik nr 2 | ||||||
Kalkulacja cenowa | ||||||||
Dostawa mięsa drobiowego i przetworów drobiowych dla Domu Pomocy Społecznej w Gryficach | ||||||||
Roczne szacunkowe zapotrzebowanie ilościowe na dostawę mięsa drobiowego i przetworów drobiowych dla Domu Pomocy Społecznej w Gryficach. | ||||||||
L.p. | Przedmiot zamówienia | J.m. | Ilość | Cena jednostkowa netto | Wartość netto (4x5) | Stawka VAT % | Wartość VAT (6x7) | Wartość brutto (6+8) |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
1 | Baleron drobiowy minimalna zawartość mięsa 56% | Kg | 50 | |||||
2 | Baton szynkowo – drobiowy minimalna zawartość mięsa 60% | Kg | 50 | |||||
3 | Blok z indyka minimalna zawartość mięsa 60 % | Kg | 60 | |||||
4 | Filet z kurczaka (pierś) świeży | Kg | 900 | |||||
5 | Golonkowa z indyka minimalna zawartość mięsa 60% | Kg | 60 | |||||
6 | Kiełbasa Biała drobiowa minimalna zawartość mięsa 60% | Kg | 80 | |||||
7 | Korpus z kurczaka świeży | Kg | 800 | |||||
8 | Krakowska drobiowa | Kg | 50 | |||||
9 | Krakowska drobiowa podsuszana | Kg | 20 | |||||
10 | Kurczak świeży | Kg | 50 | |||||
11 | Mielonka drobiowa | Kg | 40 | |||||
12 | Mielonka rodzinna | Kg | 40 | |||||
13 | Parówka drobiowa cienka minimalna zawartość mięsa 70% | Kg | 300 | |||||
14 | Pasztet drobiowy zapiekany minimalna zawartość mięsa 70% | Kg | 60 | |||||
15 | Pasztetowa drobiowa | Kg | 80 | |||||
16 | Pieczeń z gęsi ze śliwką | Kg | 20 | |||||
17 | Polędwica drobiowa minimalna zawartość mięsa 80% | Kg | 60 | |||||
18 | Polędwica miodowa | Kg | 40 | |||||
19 | Polędwica szkolna | Kg | 40 | |||||
20 | Polędwica z indyka minimalna zawartość mięsa 60% | Kg | 60 | |||||
21 | Polędwica z warzywami minimalna zawartość mięsa 60% | Kg | 100 | |||||
22 | Rolada drobiowa minimalna zawartość mięsa 60% | Kg | 60 | |||||
23 | Salceson z indyka | Kg | 60 | |||||
24 | Smakowita minimalna zawartość mięsa 60% | Kg | 30 | |||||
25 | Specjał drobiowy | Kg | 30 | |||||
26 | Szynka mielona drobiowa | Kg | 50 | |||||
27 | Szynka tostowa z indyka | Kg | 100 | |||||
28 | Szynka z piersi z kurczaka | Kg | 60 | |||||
29 | Szynkówka z indyka minimalna zawartość mięsa 60% | Kg | 60 | |||||
30 | Udko z kurczaka świeże | Kg | 600 | |||||
31 | Udziec z kurczaka świeży | Kg | 100 | |||||
32 | Wątróbka drobiowa świeża | Kg | 260 | |||||
33 | Żołądki drobiowe świeże | Kg | 250 | |||||
34 | Filet formowany z indyka minimalna zawartość mięsa 60% | Kg | 60 | |||||
35 | Pasztet borowikowy | Kg | 50 | |||||
36 | Filet z indyka świeży | Kg | 50 | |||||
37 | Udko wędzone z kurczaka | Kg | 20 | |||||
38 | Pieczeń ala kaczka | Kg | 30 | |||||
39 | Pasztet z żurawiną | Kg | 20 | |||||
40 | Kurczak w galarecie wędlina minimalna zawartość mięsa 70% | Kg | 30 | |||||
RAZEM | ||||||||
Wytworzył:
Udostępnił:
Krupecka Dorota
(2025-06-18 11:13:27)
Ostatnio zmodyfikował:
Krupecka Dorota
(2025-06-18 11:13:51)