|
Nr postępowania 1.2.6/2025 |
|
|
|
|
SWZ |
Załącznik nr 2 |
|
Kalkulacja cenowa |
|
Dostawa mięsa drobiowego i przetworów drobiowych dla Domu Pomocy Społecznej w Gryficach |
|
Roczne szacunkowe zapotrzebowanie ilościowe na dostawę mięsa drobiowego i przetworów drobiowych dla Domu Pomocy Społecznej w Gryficach. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
L.p. |
Przedmiot zamówienia |
J.m. |
Ilość |
Cena jednostkowa netto |
Wartość netto (4x5) |
Stawka VAT % |
Wartość VAT (6x7) |
Wartość brutto (6+8) |
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
1 |
Baleron drobiowy minimalna zawartość mięsa 56% |
Kg |
50 |
|
|
|
|
|
2 |
Baton szynkowo – drobiowy minimalna zawartość mięsa 60% |
Kg |
50 |
|
|
|
|
|
3 |
Blok z indyka minimalna zawartość mięsa 60 % |
Kg |
60 |
|
|
|
|
|
4 |
Filet z kurczaka (pierś) świeży |
Kg |
900 |
|
|
|
|
|
5 |
Golonkowa z indyka minimalna zawartość mięsa 60% |
Kg |
60 |
|
|
|
|
|
6 |
Kiełbasa Biała drobiowa minimalna zawartość mięsa 60% |
Kg |
80 |
|
|
|
|
|
7 |
Korpus z kurczaka świeży |
Kg |
800 |
|
|
|
|
|
8 |
Krakowska drobiowa |
Kg |
50 |
|
|
|
|
|
9 |
Krakowska drobiowa podsuszana |
Kg |
20 |
|
|
|
|
|
10 |
Kurczak świeży |
Kg |
50 |
|
|
|
|
|
11 |
Mielonka drobiowa |
Kg |
40 |
|
|
|
|
|
12 |
Mielonka rodzinna |
Kg |
40 |
|
|
|
|
|
13 |
Parówka drobiowa cienka minimalna zawartość mięsa 70% |
Kg |
300 |
|
|
|
|
|
14 |
Pasztet drobiowy zapiekany minimalna zawartość mięsa 70% |
Kg |
60 |
|
|
|
|
|
15 |
Pasztetowa drobiowa |
Kg |
80 |
|
|
|
|
|
16 |
Pieczeń z gęsi ze śliwką |
Kg |
20 |
|
|
|
|
|
17 |
Polędwica drobiowa minimalna zawartość mięsa 80% |
Kg |
60 |
|
|
|
|
|
18 |
Polędwica miodowa |
Kg |
40 |
|
|
|
|
|
19 |
Polędwica szkolna |
Kg |
40 |
|
|
|
|
|
20 |
Polędwica z indyka minimalna zawartość mięsa 60% |
Kg |
60 |
|
|
|
|
|
21 |
Polędwica z warzywami minimalna zawartość mięsa 60% |
Kg |
100 |
|
|
|
|
|
22 |
Rolada drobiowa minimalna zawartość mięsa 60% |
Kg |
60 |
|
|
|
|
|
23 |
Salceson z indyka |
Kg |
60 |
|
|
|
|
|
24 |
Smakowita minimalna zawartość mięsa 60% |
Kg |
30 |
|
|
|
|
|
25 |
Specjał drobiowy |
Kg |
30 |
|
|
|
|
|
26 |
Szynka mielona drobiowa |
Kg |
50 |
|
|
|
|
|
27 |
Szynka tostowa z indyka |
Kg |
100 |
|
|
|
|
|
28 |
Szynka z piersi z kurczaka |
Kg |
60 |
|
|
|
|
|
29 |
Szynkówka z indyka minimalna zawartość mięsa 60% |
Kg |
60 |
|
|
|
|
|
30 |
Udko z kurczaka świeże |
Kg |
600 |
|
|
|
|
|
31 |
Udziec z kurczaka świeży |
Kg |
100 |
|
|
|
|
|
32 |
Wątróbka drobiowa świeża |
Kg |
260 |
|
|
|
|
|
33 |
Żołądki drobiowe świeże |
Kg |
250 |
|
|
|
|
|
34 |
Filet formowany z indyka minimalna zawartość mięsa 60% |
Kg |
60 |
|
|
|
|
|
35 |
Pasztet borowikowy |
Kg |
50 |
|
|
|
|
|
36 |
Filet z indyka świeży |
Kg |
50 |
|
|
|
|
|
37 |
Udko wędzone z kurczaka |
Kg |
20 |
|
|
|
|
|
38 |
Pieczeń ala kaczka |
Kg |
30 |
|
|
|
|
|
39 |
Pasztet z żurawiną |
Kg |
20 |
|
|
|
|
|
40 |
Kurczak w galarecie wędlina minimalna zawartość mięsa 70% |
Kg |
30 |
|
|
|
|
|
RAZEM |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|