kalkulacja cenowa

  Nr postępowania 1.2.6/2025         SWZ  Załącznik nr 2
  Kalkulacja cenowa
  Dostawa mięsa drobiowego i przetworów drobiowych dla Domu Pomocy Społecznej w Gryficach
  Roczne szacunkowe zapotrzebowanie ilościowe na dostawę mięsa drobiowego i przetworów drobiowych  dla  Domu Pomocy Społecznej w Gryficach.
 
                 
L.p. Przedmiot zamówienia J.m. Ilość Cena jednostkowa netto Wartość netto      (4x5) Stawka    VAT % Wartość VAT       (6x7) Wartość brutto     (6+8)
1 2 3 4 5 6 7 8 9
1 Baleron drobiowy minimalna zawartość mięsa 56%   Kg 50          
2 Baton szynkowo – drobiowy minimalna zawartość mięsa 60% Kg 50          
3 Blok z indyka minimalna zawartość mięsa 60 % Kg 60          
4 Filet z kurczaka (pierś) świeży Kg 900          
5 Golonkowa z indyka minimalna zawartość mięsa 60% Kg 60          
6 Kiełbasa Biała drobiowa minimalna zawartość mięsa 60% Kg 80          
7 Korpus z kurczaka świeży Kg 800          
8 Krakowska drobiowa  Kg 50          
9 Krakowska drobiowa podsuszana Kg 20          
10 Kurczak świeży Kg 50          
11 Mielonka drobiowa Kg 40          
12 Mielonka rodzinna  Kg 40          
13 Parówka drobiowa cienka minimalna zawartość mięsa 70% Kg 300          
14 Pasztet drobiowy zapiekany minimalna zawartość mięsa  70% Kg 60          
15 Pasztetowa drobiowa Kg 80          
16 Pieczeń z gęsi ze śliwką Kg 20          
17 Polędwica drobiowa minimalna zawartość mięsa 80% Kg 60          
18 Polędwica miodowa Kg 40          
19 Polędwica szkolna  Kg 40          
20 Polędwica z indyka minimalna zawartość mięsa 60% Kg 60          
21 Polędwica z warzywami minimalna zawartość mięsa 60% Kg 100          
22 Rolada drobiowa minimalna zawartość mięsa 60% Kg 60          
23 Salceson z indyka Kg 60          
24 Smakowita minimalna zawartość mięsa 60% Kg 30          
25 Specjał drobiowy Kg 30          
26 Szynka mielona drobiowa Kg 50          
27 Szynka tostowa z indyka Kg 100          
28 Szynka z piersi z kurczaka Kg 60          
29 Szynkówka z indyka minimalna zawartość mięsa 60% Kg 60          
30 Udko z kurczaka świeże Kg 600          
31 Udziec z kurczaka świeży  Kg 100          
32 Wątróbka drobiowa świeża Kg 260          
33 Żołądki drobiowe świeże  Kg 250          
34 Filet formowany z indyka minimalna zawartość mięsa 60% Kg 60          
35 Pasztet borowikowy Kg 50          
36 Filet z indyka świeży  Kg 50          
37 Udko wędzone z kurczaka Kg 20          
38 Pieczeń ala kaczka Kg 30          
39 Pasztet z żurawiną  Kg 20          
40 Kurczak w galarecie wędlina minimalna zawartość mięsa 70% Kg 30          
RAZEM            
                 
Wytworzył:
Udostępnił:
Krupecka Dorota
(2025-06-18 11:13:27)
Ostatnio zmodyfikował:
Krupecka Dorota
(2025-06-18 11:13:51)