|
Nr postępowania 1.2.6/2023 |
|
|
|
|
|
Załącznik nr 2 |
|
Kalkulacja cenowa |
|
Dostawa pieczywa oraz wyrobów cukierniczych dla Domu Pomocy Społecznej w Gryficach |
|
Roczne szacunkowe zapotrzebowanie ilościowe na pieczywo oraz wyroby cukiernicze dla Domu Pomocy Społecznej w Gryficach. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
L.p. |
Przedmiot zamówienia |
J.m. |
Ilość |
Cena jednostkowa netto |
Wartość netto (4x5) |
Stawka VAT % |
Wartość VAT (6x7) |
Wartość brutto (6+8) |
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
1 |
Chleb zwykły 0,50 kg krojony |
Szt. |
5 200 |
|
|
|
|
|
2 |
Chleb razowy 0,5 kg krojony |
Szt. |
1 400 |
|
|
|
|
|
3 |
Bułka tarta |
Kg |
100 |
|
|
|
|
|
4 |
Chleb pszenny 0,5 kg krojony |
Szt. |
6 300 |
|
|
|
|
|
5 |
Drożdżówka 80 g |
Szt. |
300 |
|
|
|
|
|
6 |
Pączki z polewą lukrową 80 g |
Szt. |
300 |
|
|
|
|
|
7 |
Rogal wyborowy 80 g |
Szt. |
300 |
|
|
|
|
|
8 |
Bułka baton 0,10kg |
Szt. |
100 |
|
|
|
|
|
9 |
Bułka pszenna zwykła 50 g |
Szt. |
300 |
|
|
|
|
|
10 |
Bagietka pszenna 250 g |
Szt. |
30 |
|
|
|
|
|
11 |
Chałka 0,25 kg |
Szt. |
200 |
|
|
|
|
|
12 |
Ekler z budyniem 70g |
Szt. |
200 |
|
|
|
|
|
13 |
Rogal maślany 100g |
Szt. |
200 |
|
|
|
|
|
14 |
Paluch maślany 100g |
Szt. |
100 |
|
|
|
|
|
15 |
Bułka maślana 100g |
Szt. |
300 |
|
|
|
|
|
16 |
Rogalik z czekoladą 70g |
Szt. |
300 |
|
|
|
|
|
17 |
Rogalik z marmoladą 70g |
Szt. |
300 |
|
|
|
|
|
18 |
Wieniec 70g |
Szt. |
100 |
|
|
|
|
|
19 |
Babeczka czekoladowa 100g |
Szt. |
150 |
|
|
|
|
|
20 |
Chleb ziarnisty IG dla diabetyków 0,5 kg |
Szt. |
100 |
|
|
|
|
|
21 |
Sernik (w okresie świątecznym) |
Kg. |
30 |
|
|
|
|
|
22 |
Ciasto jogurtowe (w okresie świątecznym) |
Kg. |
30 |
|
|
|
|
|
23 |
Makowiec (w okresie świątecznym) |
Kg. |
20 |
|
|
|
|
|
24 |
Miodownik (w okresie świątecznym) |
Kg. |
20 |
|
|
|
|
|
25 |
Piernik (w okresie świątecznym) |
Kg. |
10 |
|
|
|
|
|
26 |
Babka drożdżowa |
Kg. |
10 |
|
|
|
|
|
27 |
Babka pisakowa |
Kg. |
60 |
|
|
|
|
|
28 |
Babka czekoladowa |
Kg. |
60 |
|
|
|
|
|
RAZEM |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Słownie wartość oferty NETTO / BRUTTO: |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kwota liczbowa : |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . |
|
|
|
(podpisy uprawnionych przedstawicieli oferenta) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|