Kalkulacja cenowa

  Nr postępowania 1.2.6/2023           Załącznik nr 2
  Kalkulacja cenowa
  Dostawa pieczywa oraz wyrobów cukierniczych dla Domu Pomocy Społecznej w Gryficach
  Roczne szacunkowe zapotrzebowanie ilościowe na pieczywo oraz wyroby cukiernicze dla  Domu Pomocy Społecznej w Gryficach.
 
                 
L.p. Przedmiot zamówienia J.m. Ilość Cena jednostkowa netto Wartość netto      (4x5) Stawka    VAT % Wartość VAT       (6x7) Wartość brutto     (6+8)
1 2 3 4 5 6 7 8 9
1 Chleb zwykły 0,50 kg krojony Szt. 5 200          
2 Chleb razowy 0,5 kg krojony Szt. 1 400          
3 Bułka tarta Kg 100          
4 Chleb pszenny 0,5 kg krojony Szt. 6 300          
5 Drożdżówka 80 g Szt. 300          
6 Pączki z polewą lukrową 80 g Szt. 300          
7 Rogal wyborowy 80 g Szt. 300          
8 Bułka baton 0,10kg Szt. 100          
9 Bułka pszenna zwykła 50 g Szt. 300          
10 Bagietka pszenna 250 g Szt. 30          
11 Chałka 0,25 kg Szt. 200          
12 Ekler z budyniem  70g Szt. 200          
13 Rogal maślany  100g Szt. 200          
14 Paluch maślany  100g Szt. 100          
15 Bułka maślana  100g Szt. 300          
16 Rogalik z czekoladą  70g Szt. 300          
17 Rogalik z marmoladą  70g Szt. 300          
18 Wieniec  70g Szt. 100          
19 Babeczka czekoladowa  100g Szt. 150          
20 Chleb ziarnisty IG dla diabetyków 0,5 kg Szt. 100          
21 Sernik (w okresie świątecznym) Kg. 30          
22 Ciasto jogurtowe (w okresie świątecznym) Kg. 30          
23 Makowiec (w okresie świątecznym) Kg. 20          
24 Miodownik (w okresie świątecznym) Kg. 20          
25 Piernik (w okresie świątecznym) Kg. 10          
26 Babka drożdżowa Kg. 10          
27 Babka pisakowa  Kg. 60          
28 Babka czekoladowa  Kg. 60          
RAZEM            
                 
  Słownie wartość oferty NETTO / BRUTTO:                
  Kwota liczbowa :     
       
                 
    . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .   
    (podpisy uprawnionych przedstawicieli oferenta)  
                 
Wytworzył:
Udostępnił:
Krupecka Dorota
(2024-11-25 13:01:50)
Ostatnio zmodyfikował:
Krupecka Dorota
(2024-11-25 13:02:28)