Kalkulacja cenowa
Nr postępowania D/7/2024 | Załącznik nr 2 | |||||||
Kalkulacja cenowa | ||||||||
Dostawa mięsa i przetworów mięsnych dla Domu Pomocy Społecznej w Gryficach | ||||||||
Roczne szacunkowe zapotrzebowanie ilościowe na mięso i przetworów mięsnych dla Domu Pomocy Spoecznej w Gryficach | ||||||||
L.p. | Przedmiot zamówienia | J.m. | Ilość | Cena jednostkowa netto | Wartość netto (4x5) | Stawka VAT % | Wartość VAT (6x7) | Wartość brutto (6+8) |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
1 | Baleron gotowany | Kg | 80 | |||||
2 | Blok szynkowy prsowany | Kg | 60 | |||||
3 | Boczek rolowany | Kg | 60 | |||||
4 | Boczek surowy, bez żeber | Kg | 90 | |||||
5 | Boczek wędzony wieprzowy bez żeber | Kg | 50 | |||||
6 | Flaki wołowe | Kg | 80 | |||||
7 | Karczek okopcony | Kg | 60 | |||||
8 | Karkówka wieprzowa bez kości, bez słoniny kl. I | Kg | 320 | |||||
9 | Kaszanka | Kg | 220 | |||||
10 | Kiełbasa biała parzona specjalna | Kg | 100 | |||||
11 | Kiełbasa golonkowa | Kg | 60 | |||||
12 | Kiełbasa jałowcowa | Kg | 10 | |||||
13 | Kiełbasa kanapkowa | Kg | 60 | |||||
14 | Kiełbasa krakowska parzona | Kg | 80 | |||||
15 | Kiełbasa podlaska | Kg | 60 | |||||
16 | Kiełbasa piwna | Kg | 80 | |||||
17 | Kiełbasa rawska | Kg | 80 | |||||
18 | Kiełbasa szynkowa | Kg | 80 | |||||
19 | Kiełbasa śląska specjalna - mięso wieprzowe min. 67% | Kg | 100 | |||||
20 | Kiełbasa wolińska | Kg | 80 | |||||
21 | Kiełbasa zwyczajna - mięso wieprzowe, drobiowe min. 61% | Kg | 30 | |||||
22 | Kiełbasa żywiecka | Kg | 200 | |||||
23 | Łopatka wieprzowa bez kości, świeża, bez skóry i tłuszczu kl.I | Kg | 1 200 | |||||
24 | Metka łososiowa | Kg | 20 | |||||
25 | Mielonka turystyczna | Kg | 60 | |||||
26 | Mięso wołowe świeże, bez kości kl. II | Kg | 50 | |||||
27 | Pasztetowa pomidorowa | Kg | 40 | |||||
28 | Ogonówka | Kg | 100 | |||||
30 | Pasztet kurkowy | Kg | 40 | |||||
31 | Pasztet zapiekany | Kg | 60 | |||||
32 | Pasztetowa wieprzowa | Kg | 30 | |||||
33 | Pieczeń rzymska | Kg | 80 | |||||
34 | Polędwica sopocka - mięso wieprzowe min. 71% | Kg | 160 | |||||
35 | Polędwica tostowa | Kg | 60 | |||||
36 | Polędwica z przyprawami | Kg | 30 | |||||
37 | Przysmak w konserwie | Kg | 30 | |||||
38 | Salceson czosnkowy | Kg | 100 | |||||
39 | Salceson włoski | Kg | 80 | |||||
40 | Schab po królewsku | Kg | 80 | |||||
41 | Schab wieprzowy bez kości, świeży, bez słoniny, kl. I | Kg | 150 | |||||
42 | Schab z kotła | Kg | 80 | |||||
43 | Słonina surowa, świeża bez skóry | Kg | 230 | |||||
44 | Smaczek konserwowy | Kg | 100 | |||||
45 | Szynka gotowana | Kg | 100 | |||||
46 | Szynka kanapkowa | Kg | 60 | |||||
47 | Szynka konserwowa | Kg | 80 | |||||
48 | Szynka tyrolska | Kg | 80 | |||||
49 | Szynka wieprzowa świeża | Kg | 160 | |||||
50 | Szynkówka | Kg | 80 | |||||
50 | Żeberka wieprzowe, świeże, paski | Kg | 50 | |||||
51 | Golonki wieprzowe tylne Świerze | Kg | 50 | |||||
51 | Kości wieprzowe wędzone | Kg | 50 | |||||
RAZEM | ||||||||
Słownie wartość oferty: | ||||||||
wartość netto: | ||||||||
wartość brutto : | ||||||||
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . | ||||||||
(podpisy uprawnionych przedstawicieli oferenta) | ||||||||
Wytworzył:
Udostępnił:
Krupecka Dorota
(2024-07-12 13:51:01)
Ostatnio zmodyfikował:
Krupecka Dorota
(2024-07-12 13:52:01)