Kalkulacja cenowa

  Nr postępowania D/7/2024           Załącznik nr 2  
  Kalkulacja cenowa
  Dostawa mięsa i przetworów mięsnych dla Domu Pomocy Społecznej w Gryficach 
  Roczne szacunkowe zapotrzebowanie ilościowe na mięso i przetworów mięsnych dla Domu Pomocy Spoecznej w Gryficach 
 
                 
L.p. Przedmiot zamówienia J.m. Ilość Cena jednostkowa netto Wartość netto      (4x5) Stawka    VAT % Wartość VAT       (6x7) Wartość brutto     (6+8)
1 2 3 4 5 6 7 8 9
1 Baleron gotowany Kg 80          
2 Blok  szynkowy prsowany Kg 60          
3 Boczek rolowany Kg 60          
4 Boczek surowy, bez żeber Kg 90          
5 Boczek wędzony wieprzowy bez żeber Kg 50          
6 Flaki wołowe Kg 80          
7 Karczek okopcony Kg 60          
8 Karkówka wieprzowa bez kości, bez słoniny kl. I Kg 320          
9 Kaszanka Kg 220          
10 Kiełbasa biała parzona specjalna Kg 100          
11 Kiełbasa golonkowa Kg 60          
12 Kiełbasa jałowcowa Kg 10          
13 Kiełbasa kanapkowa Kg 60          
14 Kiełbasa krakowska parzona Kg 80          
15 Kiełbasa podlaska  Kg 60          
16 Kiełbasa piwna Kg 80          
17 Kiełbasa rawska Kg 80          
18 Kiełbasa szynkowa Kg 80          
19 Kiełbasa śląska specjalna - mięso wieprzowe min. 67% Kg 100          
20 Kiełbasa wolińska Kg 80          
21 Kiełbasa zwyczajna - mięso wieprzowe, drobiowe min. 61% Kg 30          
22 Kiełbasa żywiecka Kg 200          
23 Łopatka wieprzowa bez kości, świeża, bez skóry i tłuszczu kl.I Kg 1 200          
24 Metka łososiowa Kg 20          
25 Mielonka turystyczna Kg 60          
26 Mięso wołowe świeże, bez kości kl. II Kg 50          
27 Pasztetowa pomidorowa Kg 40          
28 Ogonówka Kg 100          
30 Pasztet kurkowy Kg 40          
31 Pasztet zapiekany Kg 60          
32 Pasztetowa wieprzowa Kg 30          
33 Pieczeń rzymska Kg 80          
34 Polędwica sopocka  - mięso wieprzowe min. 71% Kg 160          
35 Polędwica tostowa Kg 60          
36 Polędwica z przyprawami Kg 30          
37 Przysmak w konserwie  Kg 30          
38 Salceson czosnkowy Kg 100          
39 Salceson włoski Kg 80          
40 Schab po królewsku Kg 80          
41 Schab wieprzowy bez kości, świeży, bez słoniny, kl. I Kg 150          
42 Schab z kotła  Kg 80          
43 Słonina surowa, świeża bez skóry Kg 230          
44 Smaczek konserwowy Kg 100          
45 Szynka gotowana Kg 100          
46 Szynka kanapkowa Kg 60          
47 Szynka konserwowa Kg 80          
48 Szynka tyrolska Kg 80          
49 Szynka wieprzowa świeża Kg 160          
50 Szynkówka  Kg  80          
50 Żeberka wieprzowe, świeże, paski Kg 50          
51 Golonki wieprzowe tylne Świerze Kg 50          
51 Kości wieprzowe wędzone Kg 50          
RAZEM            
                 
  Słownie wartość oferty:              
  wartość netto:     
  wartość brutto :     
                 
    . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .   
    (podpisy uprawnionych przedstawicieli oferenta)  
                 
Wytworzył:
Udostępnił:
Krupecka Dorota
(2024-07-12 13:51:01)
Ostatnio zmodyfikował:
Krupecka Dorota
(2024-07-12 13:52:01)