załącznik-kalkulacja cenowa 2

  Nr postępowania 1.2.3/2023           Załącznik nr 2 do SWZ  
  Kalkulacja cenowa  
  Część pierwsza - Dostawa mięsa i wędlin dla Domu Pomocy Społecznej w Gryficach   
  Roczne szacunkowe zapotrzebowanie ilościowe na mięso i wędliny dla Domu Pomocy Spoecznej w Gryficach   
   
                   
L.p. Przedmiot zamówienia J.m. Ilość Cena jednostkowa netto Wartość netto      (4x5) Stawka    VAT % Wartość VAT       (6x7) Wartość brutto     (6+8)  
1 2 3 4 5 6 7 8 9  
1 Baleron gotowany Kg 110            
2 Blok  szynkowy prsowany Kg 30            
3 Boczek rolowany Kg 50            
4 Boczek surowy, bez żeber Kg 50            
5 Boczek wędzony wieprzowy bez żeber Kg 30            
6 Flaki wołowe Kg 100            
7 Karczek Kg 50            
8 Karkówka wieprzowa bez kości, bez słoniny kl. I Kg 350            
9 Kaszanka Kg 200            
10 Kiełbasa biała parzona specjalna Kg 60            
11 Kiełbasa golonkowa Kg 60            
12 Kiełbasa jałowcowa Kg 20            
13 Kiełbasa kanapkowa Kg 50            
14 Kiełbasa krakowska parzona Kg 120            
15 Kiełbasa podlaska  Kg 20            
16 Kiełbasa piwna Kg 60            
17 Kiełbasa rawska Kg 50            
18 Kiełbasa szynkowa Kg 130            
19 Kiełbasa śląska specjalna - mięso wieprzowe min. 67% Kg 250            
20 Kiełbasa wolińska Kg 50            
21 Kiełbasa zwyczajna - mięso wieprzowe, drobiowe min. 61% Kg 50            
22 Kiełbasa żywiecka Kg 130            
23 Łopatka wieprzowa bez kości, świeża, bez skóry i tłuszczu kl.I Kg 1 200            
24 Metka łososiowa Kg 50            
25 Mielonka turystyczna Kg 30            
26 Mięso wołowe świeże, bez kości kl. II Kg 30            
27 Mortadela Kg 20            
28 Ogonówka Kg 50            
29 Parówkowa Kg 20            
30 Pasztet kurkowy Kg 90            
31 Pasztet zapiekany Kg 50            
32 Pasztetowa wieprzowa Kg 30            
33 Pieczeń rzymska Kg 120            
34 Polędwica sopocka  - mięso wieprzowe min. 71% Kg 150            
35 Polędwica tostowa Kg 60            
36 Polędwica z przyprawami Kg 30            
37 Przysmak w konserwie  Kg 30            
38 Salceson czosnkowy Kg 120            
39 Salceson włoski Kg 80            
40 Schab po królewsku Kg 30            
41 Schab wieprzowy bez kości, świeży, bez słoniny, kl. I Kg 120            
42 Schab z kotła  Kg 50            
43 Słonina surowa, świeża bez skóry Kg 250            
44 Smaczek konserwowy Kg 120            
45 Szynka gotowana Kg 60            
46 Szynka kanapkowa Kg 50            
47 Szynka konserwowa Kg 50            
48 Szynka tyrolska Kg 50            
49 Szynka wieprzowa świeża Kg 200            
50 Żeberka wieprzowe, świeże, paski Kg 50            
51 Kości wieprzowe wędzone Kg 50            
RAZEM              
                   
  Słownie wartość oferty:                
  wartość netto:       
  wartość brutto :       
                   
    . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .     
    (podpisy uprawnionych przedstawicieli oferenta)    
                   
Wytworzył:
Udostępnił:
Krupecka Dorota
(2023-07-17 13:29:01)
Ostatnio zmodyfikował:

       DRUKUJ TĘ STRONĘ Obrazek drukarki