|
Nr postępowania 1.2.3/2023 |
|
|
|
|
|
Załącznik nr 2 do SWZ |
|
|
Kalkulacja cenowa |
|
|
Część pierwsza - Dostawa mięsa i wędlin dla Domu Pomocy Społecznej w Gryficach |
|
|
Roczne szacunkowe zapotrzebowanie ilościowe na mięso i wędliny dla Domu Pomocy Spoecznej w Gryficach |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
L.p. |
Przedmiot zamówienia |
J.m. |
Ilość |
Cena jednostkowa netto |
Wartość netto (4x5) |
Stawka VAT % |
Wartość VAT (6x7) |
Wartość brutto (6+8) |
|
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
|
1 |
Baleron gotowany |
Kg |
110 |
|
|
|
|
|
|
2 |
Blok szynkowy prsowany |
Kg |
30 |
|
|
|
|
|
|
3 |
Boczek rolowany |
Kg |
50 |
|
|
|
|
|
|
4 |
Boczek surowy, bez żeber |
Kg |
50 |
|
|
|
|
|
|
5 |
Boczek wędzony wieprzowy bez żeber |
Kg |
30 |
|
|
|
|
|
|
6 |
Flaki wołowe |
Kg |
100 |
|
|
|
|
|
|
7 |
Karczek |
Kg |
50 |
|
|
|
|
|
|
8 |
Karkówka wieprzowa bez kości, bez słoniny kl. I |
Kg |
350 |
|
|
|
|
|
|
9 |
Kaszanka |
Kg |
200 |
|
|
|
|
|
|
10 |
Kiełbasa biała parzona specjalna |
Kg |
60 |
|
|
|
|
|
|
11 |
Kiełbasa golonkowa |
Kg |
60 |
|
|
|
|
|
|
12 |
Kiełbasa jałowcowa |
Kg |
20 |
|
|
|
|
|
|
13 |
Kiełbasa kanapkowa |
Kg |
50 |
|
|
|
|
|
|
14 |
Kiełbasa krakowska parzona |
Kg |
120 |
|
|
|
|
|
|
15 |
Kiełbasa podlaska |
Kg |
20 |
|
|
|
|
|
|
16 |
Kiełbasa piwna |
Kg |
60 |
|
|
|
|
|
|
17 |
Kiełbasa rawska |
Kg |
50 |
|
|
|
|
|
|
18 |
Kiełbasa szynkowa |
Kg |
130 |
|
|
|
|
|
|
19 |
Kiełbasa śląska specjalna - mięso wieprzowe min. 67% |
Kg |
250 |
|
|
|
|
|
|
20 |
Kiełbasa wolińska |
Kg |
50 |
|
|
|
|
|
|
21 |
Kiełbasa zwyczajna - mięso wieprzowe, drobiowe min. 61% |
Kg |
50 |
|
|
|
|
|
|
22 |
Kiełbasa żywiecka |
Kg |
130 |
|
|
|
|
|
|
23 |
Łopatka wieprzowa bez kości, świeża, bez skóry i tłuszczu kl.I |
Kg |
1 200 |
|
|
|
|
|
|
24 |
Metka łososiowa |
Kg |
50 |
|
|
|
|
|
|
25 |
Mielonka turystyczna |
Kg |
30 |
|
|
|
|
|
|
26 |
Mięso wołowe świeże, bez kości kl. II |
Kg |
30 |
|
|
|
|
|
|
27 |
Mortadela |
Kg |
20 |
|
|
|
|
|
|
28 |
Ogonówka |
Kg |
50 |
|
|
|
|
|
|
29 |
Parówkowa |
Kg |
20 |
|
|
|
|
|
|
30 |
Pasztet kurkowy |
Kg |
90 |
|
|
|
|
|
|
31 |
Pasztet zapiekany |
Kg |
50 |
|
|
|
|
|
|
32 |
Pasztetowa wieprzowa |
Kg |
30 |
|
|
|
|
|
|
33 |
Pieczeń rzymska |
Kg |
120 |
|
|
|
|
|
|
34 |
Polędwica sopocka - mięso wieprzowe min. 71% |
Kg |
150 |
|
|
|
|
|
|
35 |
Polędwica tostowa |
Kg |
60 |
|
|
|
|
|
|
36 |
Polędwica z przyprawami |
Kg |
30 |
|
|
|
|
|
|
37 |
Przysmak w konserwie |
Kg |
30 |
|
|
|
|
|
|
38 |
Salceson czosnkowy |
Kg |
120 |
|
|
|
|
|
|
39 |
Salceson włoski |
Kg |
80 |
|
|
|
|
|
|
40 |
Schab po królewsku |
Kg |
30 |
|
|
|
|
|
|
41 |
Schab wieprzowy bez kości, świeży, bez słoniny, kl. I |
Kg |
120 |
|
|
|
|
|
|
42 |
Schab z kotła |
Kg |
50 |
|
|
|
|
|
|
43 |
Słonina surowa, świeża bez skóry |
Kg |
250 |
|
|
|
|
|
|
44 |
Smaczek konserwowy |
Kg |
120 |
|
|
|
|
|
|
45 |
Szynka gotowana |
Kg |
60 |
|
|
|
|
|
|
46 |
Szynka kanapkowa |
Kg |
50 |
|
|
|
|
|
|
47 |
Szynka konserwowa |
Kg |
50 |
|
|
|
|
|
|
48 |
Szynka tyrolska |
Kg |
50 |
|
|
|
|
|
|
49 |
Szynka wieprzowa świeża |
Kg |
200 |
|
|
|
|
|
|
50 |
Żeberka wieprzowe, świeże, paski |
Kg |
50 |
|
|
|
|
|
|
51 |
Kości wieprzowe wędzone |
Kg |
50 |
|
|
|
|
|
|
RAZEM |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Słownie wartość oferty: |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wartość netto: |
|
|
|
|
wartość brutto : |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . |
|
|
|
|
(podpisy uprawnionych przedstawicieli oferenta) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|