załącznik-kalkulacja cenowa 2
| Nr postępowania 1.2.3/2023 | Załącznik nr 2 do SWZ | ||||||||
| Kalkulacja cenowa | |||||||||
| Część pierwsza - Dostawa mięsa i wędlin dla Domu Pomocy Społecznej w Gryficach | |||||||||
| Roczne szacunkowe zapotrzebowanie ilościowe na mięso i wędliny dla Domu Pomocy Spoecznej w Gryficach | |||||||||
| L.p. | Przedmiot zamówienia | J.m. | Ilość | Cena jednostkowa netto | Wartość netto (4x5) | Stawka VAT % | Wartość VAT (6x7) | Wartość brutto (6+8) | |
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | |
| 1 | Baleron gotowany | Kg | 110 | ||||||
| 2 | Blok szynkowy prsowany | Kg | 30 | ||||||
| 3 | Boczek rolowany | Kg | 50 | ||||||
| 4 | Boczek surowy, bez żeber | Kg | 50 | ||||||
| 5 | Boczek wędzony wieprzowy bez żeber | Kg | 30 | ||||||
| 6 | Flaki wołowe | Kg | 100 | ||||||
| 7 | Karczek | Kg | 50 | ||||||
| 8 | Karkówka wieprzowa bez kości, bez słoniny kl. I | Kg | 350 | ||||||
| 9 | Kaszanka | Kg | 200 | ||||||
| 10 | Kiełbasa biała parzona specjalna | Kg | 60 | ||||||
| 11 | Kiełbasa golonkowa | Kg | 60 | ||||||
| 12 | Kiełbasa jałowcowa | Kg | 20 | ||||||
| 13 | Kiełbasa kanapkowa | Kg | 50 | ||||||
| 14 | Kiełbasa krakowska parzona | Kg | 120 | ||||||
| 15 | Kiełbasa podlaska | Kg | 20 | ||||||
| 16 | Kiełbasa piwna | Kg | 60 | ||||||
| 17 | Kiełbasa rawska | Kg | 50 | ||||||
| 18 | Kiełbasa szynkowa | Kg | 130 | ||||||
| 19 | Kiełbasa śląska specjalna - mięso wieprzowe min. 67% | Kg | 250 | ||||||
| 20 | Kiełbasa wolińska | Kg | 50 | ||||||
| 21 | Kiełbasa zwyczajna - mięso wieprzowe, drobiowe min. 61% | Kg | 50 | ||||||
| 22 | Kiełbasa żywiecka | Kg | 130 | ||||||
| 23 | Łopatka wieprzowa bez kości, świeża, bez skóry i tłuszczu kl.I | Kg | 1 200 | ||||||
| 24 | Metka łososiowa | Kg | 50 | ||||||
| 25 | Mielonka turystyczna | Kg | 30 | ||||||
| 26 | Mięso wołowe świeże, bez kości kl. II | Kg | 30 | ||||||
| 27 | Mortadela | Kg | 20 | ||||||
| 28 | Ogonówka | Kg | 50 | ||||||
| 29 | Parówkowa | Kg | 20 | ||||||
| 30 | Pasztet kurkowy | Kg | 90 | ||||||
| 31 | Pasztet zapiekany | Kg | 50 | ||||||
| 32 | Pasztetowa wieprzowa | Kg | 30 | ||||||
| 33 | Pieczeń rzymska | Kg | 120 | ||||||
| 34 | Polędwica sopocka - mięso wieprzowe min. 71% | Kg | 150 | ||||||
| 35 | Polędwica tostowa | Kg | 60 | ||||||
| 36 | Polędwica z przyprawami | Kg | 30 | ||||||
| 37 | Przysmak w konserwie | Kg | 30 | ||||||
| 38 | Salceson czosnkowy | Kg | 120 | ||||||
| 39 | Salceson włoski | Kg | 80 | ||||||
| 40 | Schab po królewsku | Kg | 30 | ||||||
| 41 | Schab wieprzowy bez kości, świeży, bez słoniny, kl. I | Kg | 120 | ||||||
| 42 | Schab z kotła | Kg | 50 | ||||||
| 43 | Słonina surowa, świeża bez skóry | Kg | 250 | ||||||
| 44 | Smaczek konserwowy | Kg | 120 | ||||||
| 45 | Szynka gotowana | Kg | 60 | ||||||
| 46 | Szynka kanapkowa | Kg | 50 | ||||||
| 47 | Szynka konserwowa | Kg | 50 | ||||||
| 48 | Szynka tyrolska | Kg | 50 | ||||||
| 49 | Szynka wieprzowa świeża | Kg | 200 | ||||||
| 50 | Żeberka wieprzowe, świeże, paski | Kg | 50 | ||||||
| 51 | Kości wieprzowe wędzone | Kg | 50 | ||||||
| RAZEM | |||||||||
| Słownie wartość oferty: | |||||||||
| wartość netto: | |||||||||
| wartość brutto : | |||||||||
| . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . | |||||||||
| (podpisy uprawnionych przedstawicieli oferenta) | |||||||||
Wytworzył:
Udostępnił:
Krupecka Dorota
(2023-07-17 13:29:01)
Ostatnio
zmodyfikował:
