załącznik-kalkulacja cenowa
| Nr postępowania 1.2.3/2023 | Załącznik nr 2 do SWZ | ||||||||
| Kalkulacja cenowa | |||||||||
| Część druga - Dostawa mięsa drobiowego i przetworów drobiowych dla Domu Pomocy Społecznej w Gryficach | |||||||||
| Roczne szacunkowe zapotrzebowanie ilościowe na mięso drobiowe i przetwory drobiowe dla Domu Pomocy Spoecznej w Gryficach | |||||||||
| L.p. | Przedmiot zamówienia | J.m. | Ilość | Cena jednostkowa netto | Wartość netto (4x5) | Stawka VAT % | Wartość VAT (6x7) | Wartość brutto (6+8) | |
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | |
| 1 | Baleron drobiowy | Kg | 30 | ||||||
| 2 | Baton szynkowo-drobiowy | Kg | 100 | ||||||
| 3 | Blok z indyka | Kg | 60 | ||||||
| 4 | Filet z kurczaka (pierś) świeży | Kg | 1200 | ||||||
| 5 | Golonkowa z indyka | Kg | 50 | ||||||
| 6 | Kiełbasa biała drobiowa | Kg | 150 | ||||||
| 7 | Korpus z kurczaka świeży | Kg | 800 | ||||||
| 8 | Krakowska drobiowa | Kg | 50 | ||||||
| 9 | Krakowska drobiowa podsuszana | Kg | 30 | ||||||
| 10 | Kurczak świeży | Kg | 100 | ||||||
| 11 | Mielonka drobiowa | Kg | 30 | ||||||
| 12 | Mielonka rodzinna | Kg | 30 | ||||||
| 13 | Parówka drobiowa cienka | Kg | 300 | ||||||
| 14 | Pasztet drobiowy zapiekany | Kg | 50 | ||||||
| 15 | Pasztetowa drobiowa | Kg | 120 | ||||||
| 16 | Pieczeń z gęsi ze śliwką | Kg | 15 | ||||||
| 17 | Polędwica drobiowa | Kg | 60 | ||||||
| 18 | Polędwica miodowa | Kg | 60 | ||||||
| 19 | Polędwica szkolna | Kg | 60 | ||||||
| 20 | Polędwica z indyka | Kg | 60 | ||||||
| 21 | Polędwica z warzywami | Kg | 80 | ||||||
| 22 | Rolada drobiowa | Kg | 60 | ||||||
| 23 | Salceson z indyka | Kg | 60 | ||||||
| 24 | Serdelki drobiowe | Kg | 60 | ||||||
| 25 | Smakowita | Kg | 60 | ||||||
| 26 | Specjał drobiowy | Kg | 30 | ||||||
| 27 | Szynka mielona drobiowa | Kg | 30 | ||||||
| 28 | Szynka tostowa z indyka | Kg | 100 | ||||||
| 29 | Szynka z piersią kurczaka | Kg | 30 | ||||||
| 30 | Szynkówka z indyka | Kg | 30 | ||||||
| 31 | Udko z kurczaka świeże | Kg | 600 | ||||||
| 32 | Udziec z kurczaka świeży | Kg | 100 | ||||||
| 33 | Wątróbka drobiowa świeża | Kg | 320 | ||||||
| 34 | Żołądki drobiowe świeże | Kg | 300 | ||||||
| 35 | Filet formowany z inyka | Kg | 30 | ||||||
| 36 | Pasztet borowikowy | Kg | 60 | ||||||
| RAZEM | 0,00 | 0,00 | |||||||
| Słownie wartość oferty: | |||||||||
| wartość netto: | |||||||||
| wartość brutto: | |||||||||
| . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ……. | |||||||||
| (podpisy uprawnionych przedstawicieli oferenta) | |||||||||
| Kalkulacja cenowa musi być opatrzona przez osobę lub osoby uprawnione do reprezentowania firmy kwalifikowanym podpisem elektronicznym, podpisem zaufanym lub podpisem osobistym i przekazana Zamawiającemu. | |||||||||
Wytworzył:
Udostępnił:
Krupecka Dorota
(2023-07-17 13:25:52)
Ostatnio
zmodyfikował: