Nr postępowania 1.2.3/2023 |
|
|
|
|
Załącznik nr 2 do SWZ |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kalkulacja cenowa |
|
Część druga - Dostawa mięsa drobiowego i przetworów drobiowych dla Domu Pomocy Społecznej w Gryficach |
|
Roczne szacunkowe zapotrzebowanie ilościowe na mięso drobiowe i przetwory drobiowe dla Domu Pomocy Spoecznej w Gryficach |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
L.p. |
Przedmiot zamówienia |
J.m. |
Ilość |
Cena jednostkowa netto |
Wartość netto (4x5) |
Stawka VAT % |
Wartość VAT (6x7) |
Wartość brutto (6+8) |
|
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
|
1 |
Baleron drobiowy |
Kg |
30 |
|
|
|
|
|
|
2 |
Baton szynkowo-drobiowy |
Kg |
100 |
|
|
|
|
|
|
3 |
Blok z indyka |
Kg |
60 |
|
|
|
|
|
|
4 |
Filet z kurczaka (pierś) świeży |
Kg |
1200 |
|
|
|
|
|
|
5 |
Golonkowa z indyka |
Kg |
50 |
|
|
|
|
|
|
6 |
Kiełbasa biała drobiowa |
Kg |
150 |
|
|
|
|
|
|
7 |
Korpus z kurczaka świeży |
Kg |
800 |
|
|
|
|
|
|
8 |
Krakowska drobiowa |
Kg |
50 |
|
|
|
|
|
|
9 |
Krakowska drobiowa podsuszana |
Kg |
30 |
|
|
|
|
|
|
10 |
Kurczak świeży |
Kg |
100 |
|
|
|
|
|
|
11 |
Mielonka drobiowa |
Kg |
30 |
|
|
|
|
|
|
12 |
Mielonka rodzinna |
Kg |
30 |
|
|
|
|
|
|
13 |
Parówka drobiowa cienka |
Kg |
300 |
|
|
|
|
|
|
14 |
Pasztet drobiowy zapiekany |
Kg |
50 |
|
|
|
|
|
|
15 |
Pasztetowa drobiowa |
Kg |
120 |
|
|
|
|
|
|
16 |
Pieczeń z gęsi ze śliwką |
Kg |
15 |
|
|
|
|
|
|
17 |
Polędwica drobiowa |
Kg |
60 |
|
|
|
|
|
|
18 |
Polędwica miodowa |
Kg |
60 |
|
|
|
|
|
|
19 |
Polędwica szkolna |
Kg |
60 |
|
|
|
|
|
|
20 |
Polędwica z indyka |
Kg |
60 |
|
|
|
|
|
|
21 |
Polędwica z warzywami |
Kg |
80 |
|
|
|
|
|
|
22 |
Rolada drobiowa |
Kg |
60 |
|
|
|
|
|
|
23 |
Salceson z indyka |
Kg |
60 |
|
|
|
|
|
|
24 |
Serdelki drobiowe |
Kg |
60 |
|
|
|
|
|
|
25 |
Smakowita |
Kg |
60 |
|
|
|
|
|
|
26 |
Specjał drobiowy |
Kg |
30 |
|
|
|
|
|
|
27 |
Szynka mielona drobiowa |
Kg |
30 |
|
|
|
|
|
|
28 |
Szynka tostowa z indyka |
Kg |
100 |
|
|
|
|
|
|
29 |
Szynka z piersią kurczaka |
Kg |
30 |
|
|
|
|
|
|
30 |
Szynkówka z indyka |
Kg |
30 |
|
|
|
|
|
|
31 |
Udko z kurczaka świeże |
Kg |
600 |
|
|
|
|
|
|
32 |
Udziec z kurczaka świeży |
Kg |
100 |
|
|
|
|
|
|
33 |
Wątróbka drobiowa świeża |
Kg |
320 |
|
|
|
|
|
|
34 |
Żołądki drobiowe świeże |
Kg |
300 |
|
|
|
|
|
|
35 |
Filet formowany z inyka |
Kg |
30 |
|
|
|
|
|
|
36 |
Pasztet borowikowy |
Kg |
60 |
|
|
|
|
|
|
RAZEM |
|
|
0,00 |
|
|
0,00 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Słownie wartość oferty: |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wartość netto: |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wartość brutto: |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ……. |
|
|
|
|
(podpisy uprawnionych przedstawicieli oferenta) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kalkulacja cenowa musi być opatrzona przez osobę lub osoby uprawnione do reprezentowania firmy kwalifikowanym podpisem elektronicznym, podpisem zaufanym lub podpisem osobistym i przekazana Zamawiającemu. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|