załącznik-kalkulacja cenowa

Nr postępowania 1.2.3/2023         Załącznik nr 2 do SWZ  
                   
Kalkulacja cenowa  
Część druga - Dostawa mięsa drobiowego i przetworów drobiowych dla Domu Pomocy Społecznej w Gryficach   
Roczne szacunkowe zapotrzebowanie ilościowe na mięso drobiowe i przetwory drobiowe dla Domu Pomocy Spoecznej w Gryficach   
 
                   
L.p. Przedmiot zamówienia J.m. Ilość Cena jednostkowa netto Wartość netto      (4x5) Stawka    VAT % Wartość VAT       (6x7) Wartość brutto     (6+8)  
1 2 3 4 5 6 7 8 9  
1 Baleron drobiowy Kg 30            
2 Baton szynkowo-drobiowy Kg 100            
3 Blok z indyka Kg 60            
4 Filet z kurczaka (pierś)  świeży Kg 1200            
5 Golonkowa z indyka  Kg 50            
6 Kiełbasa biała drobiowa Kg 150            
7 Korpus z kurczaka świeży Kg 800            
8 Krakowska drobiowa Kg 50            
9 Krakowska drobiowa podsuszana Kg 30            
10 Kurczak świeży Kg 100            
11 Mielonka drobiowa Kg 30            
12 Mielonka rodzinna Kg 30            
13 Parówka drobiowa cienka Kg 300            
14 Pasztet drobiowy zapiekany Kg 50            
15 Pasztetowa drobiowa Kg 120            
16 Pieczeń z gęsi ze śliwką Kg 15            
17 Polędwica drobiowa Kg 60            
18 Polędwica miodowa Kg 60            
19 Polędwica szkolna Kg 60            
20 Polędwica z indyka Kg 60            
21 Polędwica z warzywami Kg 80            
22 Rolada drobiowa Kg 60            
23 Salceson z indyka Kg 60            
24 Serdelki drobiowe Kg 60            
25 Smakowita Kg 60            
26 Specjał drobiowy Kg 30            
27 Szynka mielona drobiowa Kg 30            
28 Szynka tostowa z indyka Kg 100            
29 Szynka z piersią kurczaka Kg 30            
30 Szynkówka z indyka Kg 30            
31 Udko z kurczaka świeże Kg 600            
32 Udziec z kurczaka świeży Kg 100            
33 Wątróbka drobiowa świeża Kg 320            
34 Żołądki drobiowe świeże Kg 300            
35 Filet formowany z inyka Kg 30            
36 Pasztet borowikowy Kg 60            
RAZEM     0,00     0,00  
                   
  Słownie wartość oferty:                
  wartość netto:                 
  wartość brutto:                 
                   
      . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . …….  
      (podpisy uprawnionych przedstawicieli oferenta)  
                   
Kalkulacja cenowa musi być opatrzona przez osobę lub osoby uprawnione do reprezentowania firmy kwalifikowanym podpisem elektronicznym, podpisem zaufanym lub podpisem osobistym i przekazana Zamawiającemu.    
   
   
                   
Wytworzył:
Udostępnił:
Krupecka Dorota
(2023-07-17 13:25:52)
Ostatnio zmodyfikował: