Kalkulacja cenowa

  Nr postępowania 1.2.7/2025         SWZ  Załącznik nr 2
  Kalkulacja cenowa
  Dostawa mięsa i przetworów mięsnych  dla Domu Pomocy Społecznej w Gryficach
  Roczne szacunkowe zapotrzebowanie ilościowe na dostawę mięsa i przetworów mięsnych  dla  Domu Pomocy Społecznej w Gryficach.
 
                 
L.p. Przedmiot zamówienia J.m. Ilość Cena jednostkowa netto Wartość netto      (4x5) Stawka    VAT % Wartość VAT       (6x7) Wartość brutto     (6+8)
1 2 3 4 5 6 7 8 9
1 Baleron gotowany minimalna zawartość mięsa 56%   Kg 100          
2 Blok szynkowy prasowany Kg 60          
3 Boczek rolowany minimalna zawartość mięsa 80%   Kg 40          
4 Boczek surowy, bez żeber Kg 100          
5 Boczek wędzony wieprzowy bez żeber Kg 50          
6 Flaki wołowe Kg 100          
7 Karczek okopcony wędlina minimalna zawartość mięsa 80%   Kg 60          
8 Karkówka wieprzowa bez kości, bez słoniny kl. I Kg 300          
9 Kaszanka Kg 200          
10 Kiełbasa biała parzona specjalna Kg 80          
11 Kiełbasa golonkowa Kg 60          
12 Kiełbasa jałowcowa Kg 10          
13 Kiełbasa kanapkowa Kg 60          
14 Kiełbasa krakowska parzona Kg 80          
15 Kiełbasa podlaska Kg 60          
16 Kiełbasa piwna minimalna zawartość mięsa 70%   Kg 80          
17 Kiełbasa rawska minimalna zawartość mięsa 60%   Kg 80          
18 Kiełbasa szynkowa minimalna zawartość mięsa 60%   Kg 80          
19 Kiełbasa śląska specjalna – mięso wieprzowe minimum 67% Kg 100          
20 Kiełbasa wolińska  Kg 60          
21 Kiełba są zwyczajna – mięso wieprzowe, drobiowe min 61% Kg 60          
22 Kiełbas żywiecka minimalna zawartość mięsa 70%   Kg 160          
23 Łopatka wieprzowa bez kości, świeża, bez skóry i tłuszczu kl. I Kg 1300          
24 Metka łososiowa  Kg 20          
25 Krakowska sucha minimalna zawartość mięsa 80%   Kg 30          
26 Mielona turystyczna Kg 40          
27 Mięso wołowe świeże, bez kości kl. II Kg 40          
28 Pasztetowa wędzona Kg 30          
29 Ogonówka minimalna zawartość mięsa 70%   Kg 80          
30 Pasztet kurkowy Kg 30          
31 Pasztet zapiekany minimalna zawartość mięsa 70%   Kg 60          
32 Pasztetowa wieprzowa  Kg 40          
33 Pieczeń rzymska minimalna zawartość mięsa 70%   Kg 60          
34 Polędwica sopocka  - mięso wieprzowe min. 71% Kg 180          
35 Polędwica tostowa Kg 60          
36 Polędwica z przyprawami Kg 60          
37 Przysmak w konserwie Kg 40          
38 Salceson czosnkowy Kg 80          
39 Salceson włoski Kg 80          
40 Schab po królewsku Kg 40          
41 Schab wieprzowy bez kości, świeży , bez słoniny, kl. I Kg 150          
42 Schab z kotła  Kg 40          
43 Słonina surowa, świeża bez skóry Kg 250          
44 Smaczek konserwowy minimalna zawartość mięsa 70%   Kg 80          
45 Szynka gotowana minimalna zawartość mięsa 80%   Kg 80          
46 Szynka kanapkowa Kg 80          
47 Szynka konserwowa Kg 80          
48 Szynka tyrolska minimalna zawartość mięsa 60%   Kg 80          
49 Szynka wieprzowa świeża Kg 80          
50 Szynkówka Kg 120          
51 Żeberka wieprzowe, świeże, paski Kg 30          
52 Golonka gotowana, pakowana próżniowo Kg 30          
53 Kości wieprzowe wędzone Kg 50          
54 Rolada boczkowa minimalna zawartość mięsa 80%   Kg 40          
55 Rolada boczkowa z polędwiczką minimalna zawartość mięsa 80%   Kg 40          
56 Pieczeń wiedeńska minimalna zawartość mięsa 70%   Kg 60          
57 Polędwica wiśniowa minimalna zawartość mięsa 70%   Kg 60          
58 Schab po cygańsku Kg 40          
59 Schab benedykta  Kg 40          
60 Szynka wędzona minimalna zawartość mięsa 80%   Kg 80          
RAZEM            
                 
                 
Wytworzył:
Udostępnił:
Krupecka Dorota
(2025-06-17 09:31:05)
Ostatnio zmodyfikował:
Krupecka Dorota
(2025-06-17 09:32:21)