|
Nr postępowania 1.2.12/2024 |
|
|
|
|
|
Załącznik nr 2 |
|
Kalkulacja cenowa |
|
Dostawa mrożonek dla Domu Pomocy Społecznej w Gryficach |
|
Roczne szacunkowe zapotrzebowanie ilościowe na mrożonki dla Domu Pomocy Społecznej w Gryficach. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
L.p. |
Przedmiot zamówienia |
J.m. |
Ilość |
Cena jednostkowa netto |
Wartość netto (4x5) |
Stawka VAT % |
Wartość VAT (6x7) |
Wartość brutto (6+8) |
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
1 |
Agrest |
Kg. |
20 |
|
|
|
|
|
2 |
Brokuł |
Kg. |
100 |
|
|
|
|
|
3 |
Bukiet warzyw 3 składniki |
Kg. |
100 |
|
|
|
|
|
4 |
Fasolka szparagowa cięta żółta lub zielona |
Kg. |
300 |
|
|
|
|
|
5 |
Kalafior |
Kg. |
120 |
|
|
|
|
|
6 |
Knedle z owocami |
Kg. |
150 |
|
|
|
|
|
7 |
Mieszanka kompotowa 5 składników bez pestek |
Kg. |
900 |
|
|
|
|
|
8 |
Natka pietruszki cięta |
Kg. |
5 |
|
|
|
|
|
9 |
Koperek cięty |
Kg. |
5 |
|
|
|
|
|
10 |
Papryka mix 3 kolory |
Kg. |
100 |
|
|
|
|
|
11 |
Porzeczka czarna |
Kg. |
30 |
|
|
|
|
|
12 |
Porzeczka czerwona |
Kg. |
30 |
|
|
|
|
|
13 |
Aronia |
Kg. |
20 |
|
|
|
|
|
14 |
Śliwka bez pestek |
Kg. |
20 |
|
|
|
|
|
15 |
Pyzy z mięsem |
Kg. |
50 |
|
|
|
|
|
16 |
Pyzy ziemniaczane |
Kg. |
100 |
|
|
|
|
|
17 |
Ryba morszczuk bez skóry |
Kg. |
300 |
|
|
|
|
|
18 |
Ryba czerniak bez skory |
Kg. |
300 |
|
|
|
|
|
19 |
Paluszki rybne z fileta |
Kg. |
100 |
|
|
|
|
|
20 |
Truskawki |
Kg. |
160 |
|
|
|
|
|
21 |
Włoszczyzna paski 4 składniki |
Kg. |
150 |
|
|
|
|
|
RAZEM |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Słownie wartość oferty NETTO / BRUTTO: |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kwota liczbowa : |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . |
|
|
|
(podpisy uprawnionych przedstawicieli oferenta) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|