Kalkulacja cenowa

Nr postępowania D/8/2024         Załącznik nr 2
                 
Kalkulacja cenowa
Część druga - Dostawa mięsa drobiowego i przetworów drobiowych dla Domu Pomocy Społecznej w Gryficach 
Roczne szacunkowe zapotrzebowanie ilościowe na mięso drobiowe i przetwory drobiowe dla Domu Pomocy Spoecznej w Gryficach 
                 
L.p. Przedmiot zamówienia J.m. Ilość Cena jednostkowa netto Wartość netto      (4x5) Stawka    VAT % Wartość VAT       (6x7) Wartość brutto     (6+8)
1 2 3 4 5 6 7 8 9
1 Baleron drobiowy Kg 80          
2 Baton szynkowo-drobiowy Kg 80          
3 Blok z indyka Kg 80          
4 Filet z kurczaka (pierś)  świeży Kg 900          
5 Golonkowa z indyka  Kg 60          
6 Kiełbasa biała drobiowa Kg 80          
7 Korpus z kurczaka świeży Kg 800          
8 Krakowska drobiowa Kg 60          
9 Krakowska drobiowa podsuszana Kg 30          
10 Kurczak świeży Kg 50          
11 Mielonka drobiowa Kg 60          
12 Mielonka rodzinna Kg 60          
13 Parówka drobiowa cienka Kg 200          
14 Pasztet drobiowy zapiekany Kg 80          
15 Pasztetowa drobiowa Kg 60          
16 Pieczeń z gęsi ze śliwką Kg 30          
17 Polędwica drobiowa Kg 80          
18 Polędwica miodowa Kg 30          
19 Polędwica szkolna Kg 30          
20 Polędwica z indyka Kg 80          
21 Polędwica z warzywami Kg 80          
22 Rolada drobiowa Kg 80          
23 Salceson z indyka Kg 80          
24 Serdelki drobiowe Kg 80          
25 Smakowita Kg 30          
26 Specjał drobiowy Kg 30          
27 Szynka mielona drobiowa Kg 30          
28 Szynka tostowa z indyka Kg 100          
29 Szynka z piersią kurczaka Kg 80          
30 Szynkówka z indyka Kg 80          
31 Udko z kurczaka świeże Kg 500          
32 Udziec z kurczaka świeży Kg 200          
33 Wątróbka drobiowa świeża Kg 260          
34 Żołądki drobiowe świeże Kg 200          
35 Filet formowany z inyka Kg 80          
36 Pasztet borowikowy Kg 40          
37 Filet z indyka Świeży Kg 50          
38 Udko Wędzone z kurczaka kg 20          
      0,00     0,00
                 
  Słownie wartość oferty:              
  wartość netto:               
  wartość brutto:               
                 
      . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . …….
      (podpisy uprawnionych przedstawicieli oferenta)
                 
Kalkulacja cenowa musi być opatrzona przez osobę lub osoby uprawnione do reprezentowania firmy kwalifikowanym podpisem elektronicznym, podpisem zaufanym lub podpisem osobistym i przekazana Zamawiającemu.  
 
 
Wytworzył:
Udostępnił:
Krupecka Dorota
(2024-07-12 13:40:47)
Ostatnio zmodyfikował:
Krupecka Dorota
(2024-07-12 13:40:58)