Kalkulacja cenowa

              Załącznik nr 2
  Kalkulacja cenowa
  Część pierwsza - Dostawa przetworów owocowo-warzywnych dla Domu Pomocy Społecznej w Gryficach
  Roczne szacunkowe zapotrzebowanie ilościowe na przetwory owocowo-warzywne dla Domu Pomocy Społecznej w Gryficach
 
                 
L.p. Przedmiot zamówienia J.m. Ilość Cena jednostkowa netto Wartość netto      (4x5) Stawka    VAT % Wartość VAT       (6x7) Wartość brutto     (6+8)
1 2 3 4 5 6 7 8 9
1 Chrzan tarty  270g Szt. 130          
2 Babeczki czekoladowe mufiny (4szt) 300g Op. 30          
3 Barszcz czerwony 50g  Szt. 30          
4 Biszkopty 300g Op. 150          
5 Brzoskwinie w zalewie (puszka) 820g Szt. 130          
6 Budyń śmietankowy  40g Szt. 500          
7 Ciastka różne  Kg 30          
8 Ćwikła z chrzanem  270g Szt. 50          
9 Dżem brzoskwiniowy  280g Szt. 60          
10 Dżem morelowy  280g Szt. 60          
11 Dżem truskawkowy  280g Szt. 60          
12 Dżem truskawkowy  310g Szt. 60          
13 Dżem wiśniowy  280g Szt. 60          
14 Dżem z porzeczki  280g Szt. 60          
15 Fasola „Jaś” Kg 10          
16 Fasola „Jaś”  500g Szt. 20          
17 Fasolka czerwona konserwowa 400g Szt. 50          
18 Filet śledziowy Matyjas 4kg Szt. 25          
19 Filet śledziowy w pomidorach  170g Szt. 90          
20 Galaretka owocowa 75g Szt. 120          
21 Groch obłuskany Kg 30          
22 Groch obłuskany 500g Szt. 20          
23 Groszek konserwowy  400g Szt. 250          
24 Herbatniki petit  50g Szt. 50          
25 Ketchup  0,50 kg łagodny Szt. 110          
26 Kisiel 38g Szt. 1 500          
27 Koncentrat pomidorowy 860g (puszka) Szt. 150          
28 Konserwa mięsna  300g Szt. 50          
29 Krakersy   180g Szt. 60          
30 Kukurydza konserwowa 400g Szt. 150          
31 Majonez  400g Szt. 200          
32 Majonez  700g Szt. 30          
33 Marmolada owocowa   Kg. 10          
34 Morele suszone  100g Op. 30          
35 Musztarda  200g Szt. 100          
36 Musztarda  900g Szt. 30          
37 Ocet  0,50 l Szt. 100          
38 Ogórek konserwowy  0,90kg Szt. 280          
39 Olej roślinny  1 l Szt. 500          
40 Otręby pszenne  125g Szt. 20          
41 Papryka konserwowa  0,90kg Szt. 80          
42 Paprykarz szczeciński  330g Szt. 300          
43 Pasztet drobiowy  160g Szt. 360          
44 Pieczarka konserwowa 270g Szt. 20          
45 Pieczarka uprawna Kg 200          
46 Powidła śliwkowe  250g Szt. 30          
47 Powidła śliwkowe  300g Szt. 30          
48 Przyprawa do zup w płynie  1160g Szt. 40          
49 Rodzynki  100g Op. 50          
50 Sok „Kubuś”   0,33l Szt. 1 000          
51 Sok owocowy zagęszczony  335ml Szt. 300          
52 Sok pomidorowy  0,33 l Szt. 300          
53 Sok wielowarzywny  0,33l Szt. 300          
54 Sos grzybowy 48g Op. 30          
55 Sos pieczarkowy 46g  Op. 30          
56 Suchary  290g op. 30          
57 Szczaw konserwowy  0,90 kg Szt. 60          
58 Śledź w oleju  170g Szt. 90          
59 Śliwki suszone   100g Op. 30          
60 Śliwki suszone 200g Op. 10          
61 Wafle bezcukrowe  110g Szt. 50          
62 Wafle luz Kg 30          
63 Wyroby ciastkarskie –wafle „Jędruś”  38g Szt. 300          
64 Wyroby ciastkarskie –wafle „Skawa”  80g Szt. 300          
65 Zupa grzybowa 66g Op. 20          
66 Zupa pieczarkowa  40g Szt. 70          
67 Sos boloński 46g Szt. 60          
68 Syrop owocowy 500 ml Szt. 60          
69 Herbatniki 220g Szt. 70          
70 Barszcz czerwony koncentrat 330ml Szt. 30          
71 Fasolka biała konserwowa 400g Szt. 50          
72 Otręby jęczmienne 500g szt. 20          
73 Otręby owsiane 500g szt. 40          
74 Humus 115g - różne smaki szt. 120          
75 Pasztet sojowy 115g - różne smaki szt. 120          
76 Smalczyk wege 115g szt. 120          
77 Miód naturalny 0,90g Szt. 20          
78 Ananas w syropie puszka 340g szt. 30          
79 Żurawina suszona 100g Szt. 30          
RAZEM        
                 
  Słownie wartość oferty:              
  wartość netto:     
  wartość brutto:     
                 
    . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .   
    (podpisy uprawnionych przedstawicieli oferenta)  
                 
                 
Wytworzył:
Udostępnił:
Krupecka Dorota
(2024-04-30 11:44:37)
Ostatnio zmodyfikował:
Krupecka Dorota
(2024-04-30 11:44:43)